GUAP Night | Female Take-Over

Op vrijdag 13 (!) april werd de eerste All Female-edition van GUAP Night georganiseerd in PaardCafé.

GUAP Night is hét nieuwe podium voor Haags talent op het gebied van hiphop en R&B. Tijdens GUAP Night draaien lokale dj´s de dikste tracks en kun je door middel van korte showcases kennismaken met bekend en onbekend talent uit de scene.

Tijdens deze all female edition waren er optredens van Yokechia Baumgard, Nushka Bradshaw, Gidiona Balentina en Joy Douma. Tunes by DJ Mixturess, hosted by Frandjescka Balootje

Sisterhood Vibes
Van de GUAP Night series was dit de allereerste editie gewijd aan vrouwelijke hiphop, R&B en urban acts. Dat was ook meteen te merken aan de samenstelling van het publiek, veel drukker en weer veel nieuwe gezichten. En er heerste een sisterhood vibe! Tijdens de open mic kregen ook meer meiden de kans om hun talenten te tonen. Dit was een duidelijke statement dat meer meiden/dames binnen de Haagse urban scene een podium nodig hebben.

GUAP Night is een unieke samenwerking van PAARD, CultuurSchakel (financiële bijdrage), Stg. Aight/Haags Hiphop Centrum, Theater De Vaillant/Studio, Muziekcentrum Musicon/Rapclass, Level Up, GO Hard Rappen op School, Young & Zakelijk, Urban Daughter, Young Agga en De Mussen.

https://www.facebook.com/GUAP070/ | https://www.facebook.com/events/2000829320181183/