Holland Dance Festival | Bootcamp on Stage 2018

24-25-26 augustus | Tijdens de Holland Dance Festival Bootcamp On Stage kun je weer een weekend lang werken aan je dansskills!

“Werk een weekend lang onder persoonlijke begeleiding van onze coaches aan je dansskills!”

Tijdens de Holland Dance Festival Bootcamp On Stage kun je weer een weekend lang werken aan je dansskills! Dit keer onder persoonlijke begeleiding van danscoaches Min Hee Bervoets, Michel Froget, Jaakko Toivonen en Esther Nederpelt. Naast de persoonlijke begeleiding van deze coaches krijg je tijdens het weekend ook les in verschillende dansdisciplines van een aantal topdocenten. Een boordevol programma dus dat je in een paar dagen klaarstoomt voor een voorstelling op het podium van het Korzo theater aan het eind van de Bootcamp!

Holland Dance Bootcamp On Stage is bedoeld voor fanatieke amateurdansers van veertien jaar of ouder die een weekend lang willen werken aan hun dansskills en het beste uit zichzelf willen halen. Jouw dansontwikkeling staat tijdens de Bootcamp On Stage centraal: je staat onder de hoede van gerenommeerde danscoaches die er alles aan doen om jouw skills naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast krijg je nog losse lessen in verschillende dansstijlen van een aantal topdocenten.

Bij de Bootcamp On Stage kun je kiezen uit twee trajecten: je kunt tijdens het weekend werken aan een solo of aan een groepschoreografie. Twee verschillende vormen maar voor beide geldt: jouw persoonlijke ontwikkeling als danser staat centraal. Aan het eind van het weekend tonen alle deelnemers het resultaat van een weekend lang hard werken tijdens een voorstelling op het podium van het Korzo theater.

Meer informatie