Geld voor je kunst! gaat live

Woensdag 20 november is de laatste pitchbijeenkomst van dit jaar, waar Haagse creatievelingen hun idee voor een mooi cultureel project pitchen aan de jury. Dit keer streamen we live via Facebook!

------20 november is vol------

Kun jij nog subsidie gebruiken voor jouw project van maximaal 1500 euro? Hou dan onze website en social in de gaten voor een nieuwe datum, want die van 20 november zit vol!

Datum:   20 november
Tijd:        18.00 - 22.00 uur
Locatie:  De Nieuwe Regentes (Ketelhuis), Weimarstraat 63 in Den Haag

Live stream

Kom jij niet om te pitchen, maar wil je de bijeenkomst wel zien? Je bent van harte welkom in het Ketelhuis. Liever vanuit huis volgen? Check dan de live stream op onze Facebookpagina of bekijk de opname later terug op onze website. De opnames worden gemaakt door De Streammachine.

Wat is Geld voor je kunst!?

Via Geld voor je kunst! kun je op een simpele manier maximaal € 1.500 subsidie aanvragen voor jouw project dat meedoen aan kunst en cultuur in Den Haag stimuleert. Vergeet stoeien met ingewikkelde subsidieformulieren, vul een kort aanvraagformulier in en vertel jouw idee in 10 minuten aan de jury tijdens een pitchbijeenkomst. Check je mailbox een week later voor de uitslag. De pitchdatums voor 2020 worden binnenkort bekendgemaakt.