Geld voor je kunst! gaat live

Woensdag 20 november is de laatste pitchbijeenkomst van dit jaar, waar Haagse creatievelingen hun idee voor een mooi cultureel project pitchen aan de jury. Wij dagen initiatiefnemers uit om een speciale pitch voor te bereiden, want dit keer streamen we live via Facebook!

Kun jij nog subsidie gebruiken voor jouw project van maximaal 1500 euro? Vul dan snel het aanvraagformulier in.

Datum:   20 november
Tijd:        18.00 - 22.00 uur
Locatie:  De Nieuwe Regentes (Ketelhuis), Weimarstraat 63 in Den Haag

Live stream

Wil jij gaan pitchen op 20 november? Dan heeft je pitch extra veel bereik doordat het ook op Facebook wordt uitgezonden. Een creatieve pitch is daarom extra leuk voor het publiek. Wij dagen je uit om naast een goed verhaal iets extra's te verzinnen. Ga jij de uitdaging aan?

Kom jij niet om te pitchen, maar wil je de bijeenkomst wel zien? Je bent van harte welkom in het Ketelhuis. Liever vanuit huis volgen? Check dan de live stream op onze Facebookpagina of bekijk de opname later terug op onze website. De opnames worden gemaakt door De Streammachine.

Wat is Geld voor je kunst!?

Via Geld voor je kunst! kun je op een simpele manier maximaal 1500 euro subsidie aanvragen voor jouw project dat meedoen aan kunst en cultuur in Den Haag stimuleert. Vergeet stoeien met ingewikkelde subsidieformulieren, vul een kort aanvraagformulier in en vertel jouw idee in 10 minuten aan de jury tijdens een pitchbijeenkomst. Check je mailbox een week later voor de uitslag. De pitchdatums voor 2020 worden binnenkort bekendgemaakt.