Mediapartnership Den Haag FM tijdens iktoon

Ook dit jaar hebben we het genoegen weer samen te werken met de toppers van Den Haag FM! In juni zullen er dagelijks iktoon-spotjes te horen zijn op de zender. Ook introduceren we enkele iktoon-kunstenaars in de studio en komt Den Haag FM langs bij andere creatievelingen. Natuurlijk zijn ze ook bij de feestelijke opening op 1 juni en leggen ze de Haagse C-uitreiking vast tijdens de afsluiting van de iktoon-maand op 29 juni.

Op 31 mei was CultuurSchakel met Yamuna Forzani bij Den Haag FM over iktoon en de Utopia BALL x Fashion SHOW. Beluister het interview.

Het bekende Haagse duo Miqi & Mitch treedt op bij de landelijke opening in Leeuwarden. Bekijk de video die Den Haag FM maakte.

Vrijdagmiddag 1 juni kwam Den Haag FM naar de Haagse Prinsegracht en interviewde CultuurSchakel, KOO, In het Koorenhuis en Hiske de Vries van Verhalen à la Carte voor een vooruitblik op het festival Kies je Kunst

En natuurlijk was Den Haag FM bij de feestelijke aftrap vrijdagmiddag 1 juni met KOO. Bekijk de video!

Op 7 juni bezocht CultuurSchakel de studio met de zes genomineerden voor de Haagse C, die hun project pitchten voor de luisteraars van Den Haag FM. Volle bak! Beluister de interviews.

Een dag later vond de rauwe opening plaats van de Pollux studio's op de Binckhorst. Den Haag FM was erbij en maakte een item!

Op 16 juni was Den Haag FM bij de openbare try-out van de Grote Ukelele Show in de Oude Kerk (officiële event op 30 juni). Bekijk hier de video!

Zangeres Lisa Sprenkels won een optreedplek op People Stage Parkpop. en vertelt erover in de studio van Den Haag FM!

Den Haag FM maakte daarnaast een item over de spectaculaire seizoensafsluiting het Haags Kleinkoor in de Noorderkerk. Bekijk hier de video.

De hele maand juli werd het plein van Theater Dakota aan de Zuidlarenstraat omgetoverd tot een heus zandstrand. Bekijk hier het item.

Onze adviseur Joan Biekman gaf een vooruitblik op de rest van de iktoonmaand. O.a. I love Hiphop, ShoppingNight en BlockJam komen ter sprake in dit radio-item!

29 juni was de uitreiking van de Haagse C, de prijs voor Cultuurparticipatie. Den Haag FM was er natúúrlijk bij en maakte een mooie compilatie van deze feestelijke en zonnige dag! Bekijk hieronder de video.

 

Die zelfde avond was het tijd om te shoppen en te genieten van entertainment tot middernacht tijdens ShoppingNight 2018. Den Haag FM maakte een item over Tess et les moutons, die geheel in stijl met het thema 'Fête de la Mer' Franse chansons ten gehoren brengen aan het winkelend publiek.  Bekijk hier de video.