Meet The Urban Pro's #3

Op maandag 24 juni is de 3e editie van Meet The Urban Pro’s, dé netwerkbijeenkomst voor Haagse Hiphop, R&B en Urban muziekacts om professionals te ontmoeten, kennis op te doen en te netwerken!

Samen met poppodium PAARD werkt CultuurSchakel aan de ontwikkeling en groeiambities van de Haagse urban muziek.

Wat kan je verwachten 24 juni?Een Q&A met Githa Biekman van AT Bookings; over haar rol als booker en manager voor live acts als Frenna, SFB, Josylvio, Chivv, Kempi, SBMG en meer!

In het panel Throw It Back met de Matchmaker Cultuur van de fondsen blikken we terug op de urban regeling van Fonds podiumkunsten met Matchmaker Cultuur Sherwin Blijd, Soraya Ruijg van Fonds Podiumkunsten. J. Ward Brew (singer-songwriter), Edi van Dicey (rapper en producer) en MC V.E.G.A. (internationale MC).

Het panel Live: On stage & Online gaat over het belang van je online en on stage zichtbaarheid als (beginnende)artiest. Met organisaties van urban evenementen zoals LITT Events, Mama Africa, Green Garden Festival bij en in samenwerking met het PAARD. De organisator van Voetjes van de Vloer in theater De Vaillant. En met Haagse én landelijke (digitale platforms) als GUAP, XITEADE Beats en Club Hub spreken we over hoe je aan betaalde boekingen komt, publieksbereik en aan welke voorwaarden moet worden voldaan om te worden uitgelicht.

Powered by Popradar Den Haag.

Ter ondersteuning van beginnende artiesten is er een #AskTopNotch Q&A met David Koster, A&R manager bij Top Notch en Noahs Ark.

Datum: maandag 24 juni 2019
Locatie: Paard (kleine zaal), Prinsegracht 12 in Den Haag

Programma
19.00 – 19.20 What It Takes: Hoe word je een Edison Popprijs winnaar?
19.25 – 20.05 Throw It Back met de Matchmaker Cultuur
20.10 – 20.25 Pauze
20.25 – 20.55 #AskTopNotch met David Koster
20.55 – 21.25 Live: on stage en online
21.25 – 22.00 Afsluiting & Borrel

AanmeldenAanmelden als bezoeker of als organisatie kan tot en met maandag 23 juni via deze link.

Heb je vragen? Mail deze naar Joan Biekman.

Check ook het Facebook event om te zien wie er gaan en nodig jouw vrienden uit.

 

Over eerdere edities Meet The Urban Pro's
In 2017 waren alle Haagse Hiphop en Urban aanbieders op het gebied van talentontwikkeling en podiumkunst aanwezig bij Meet The Urban Pro’s in theater De Vaillant, zoals het Haags Hiphop Centrum, Studio S, Muziekcentrum Musicon, Stichting HipHo(o)p, Level Urban Pro en Young Agga op DenHaag.fm. Bij de tweede editie in 2018 organiseerden wij het evenement samen met poppodium PAARD met o.a. Bravoure Music, AT Publishing, FunX, 3voor12 Den Haag, New Skool Rules, Den Haag Outdoor en de grote landelijke fondsen, zoals Fonds voor Cultuurparticipatie, VSB Fonds en Fonds Podiumkunsten. Het aantal bezoekers verdubbelde en er waren ruim 100 muzikanten, rappers, producers, vocalisten en geïnteresseerden.