Meet The Urban Pro's #4

Op vrijdag 13 september is de 4e editie van Meet The Urban Pro’s, dé netwerkbijeenkomst voor Haagse Hiphop, R&B en Urban muziekacts om professionals te ontmoeten, kennis op te doen en te netwerken!

Vanaf nu gaat het een beetje anders! Meet The Urban Pro’s krijgt jaarlijks meerdere edities en vindt plaats in het Paardcafé. Na Meet The Urban Pro’s kun je blijven hangen voor de nu al legendarische GUAP Nights. GUAP Night is hét podium voor Haags talent op het gebied van hiphop, R&B en urban.

Op vrijdag 13 september is de 4e editie met Bart van Houten, directeur van het muzieklabel Van Klasse. Vanuit een jongerencentrum ontwikkelde Bart samen met Stacey Walroud (Esko) een succesvol muzieklabel met artiesten zoals Jermaine Niffer, Hansie, Lauwtje, The Blockparty, Woenzelaar en producer Esko.

Meet The Urban Pro’s #4: Bart van Houten (Van Klasse)
Datum: Vrijdag 13 september 2019
Tijd: 19.00 - 20.00 uur
Locatie: Paardcafé, Prinsegracht 10 in Den Haag

Heb je vragen? Mail deze naar Joan Biekman.


Docu Bart van Houten

Aanmelden
Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor Meet The Urban Pro's #4. Je bent natuurlijk wel welkom om 20.00 uur op GUAP Night.

Save the date
Zet ook alvast vrijdag 8 november in je agenda, want dan zijn Maarten Vugt (booker bij MOJO Concerts en Woo Hah Festival) en Noah Smits (PAÚW Agency, YouTube advertisingexpert en expert in return on investment in muziek advertising) aan de beurt.

See you there!

Benieuwd naar de vorige editie van Meet The Urban Pro's?
Lees hier het uitgebreide verslag van Meet The Urban Pro's #3, met: Githa Biekman van AT Bookings, David Koster van Top Notch & Noah’s Ark en Inge Nagtegaal van muziekplatform XITE.

Meet The Urban Pro's is een samenwerking van CultuurSchakel en PAARD.