Muzikale Zomerschool

Van 20-24 augustus 2018 organiseert het YMCA muziekcentrum als kick-off van het nieuwe seizoen muzieklessen ´Dé Muzikale Zomerschool´ voor kinderen van 6 t/m 15 jaar.

Vijf dagen lang maken de kinderen kennis met de meeste instrumenten en het bespelen daarvan, maar ook andere muziekuitingen komen aan bod. De lessen worden gegeven door professionele muziekdocenten.

De lessen vinden elke ochtend plaats van 9.30 tot 12.45 uur in het gebouw van het YMCA muziekcentrum en wordt hierna dagelijks afgesloten met een heerlijke lunch.

In totaal worden er maar liefst 11 verschillende muzikale workshops gegeven om de kinderen zo kennis te laten maken met diverse takken binnen de muziek. De workshops zijn ingericht voor beginnende muzikanten en een eigen instrument is niet nodig.

Een leukere manier om de vakantie af te sluiten met muziek is er niet!

Let op: er zijn slechts 10 plekken voor leeftijdscategorie 6-12 jaar en 10 plekken voor de leeftijdscategorie 12-15 jaar. Wees er dus nel bij.

De kosten voor deze hele week school, inclusief lunch, zijn slechts € 49,50 per persoon.

Stuur voor meer informatie en/of aanmelden een mail naar kantoor@ymcaservice.nl met vermelding van de leeftijd van de deelnemer. Aanmelden en betaling kan tot uiterlijk 13 augustus.

Meer info