Nomineer een groepsleerkracht voor De Loftrompet!

Ook dit jaar is het weer mogelijk om een groepsleerkracht op te geven voor De Loftrompet! Deze speciale prijs gaat naar de groepsleerkracht die zich op een bijzondere manier inzet voor muziekonderwijs op de basisschool.

De Loftrompet

De Loftrompet is door Méér Muziek in de Klas in het leven geroepen als blijk van waardering voor de bijzondere inzet van een juf of meester voor muziekonderwijs, die daarmee weer een inspiratiebron kan zijn voor andere groepsleerkrachten. Naast De Loftrompet (een beeld), wint de leerkracht een geldbedrag van 5000 euro om te besteden aan muziekonderwijs. 

Jury

De jury bestaat dit jaar uit twee ambassadeurs van Méér Muziek in de Klas: singer-songwriter Ilse de Lange en voorzitter van het college van bestuur van Stichting Biezonderwijs Dave Ensberg-Kleijkers. Ook Harrie van den Elsen, dean van het Prins Claus Conservatorium in Groningen, neemt plaats in de jury.

Nominatie

Tijdens de uitzendingen van Lang Leve de Muziekshow roept presentator Buddy Vedder de kijkers op om een groepsleerkracht op te geven. Iedereen mag dit doen! Het nomineren van een groepsleerkracht kan tot 30 oktober a.s. De winnaar zal op Het Kerst Muziekgala 2018 op 26 december (NPO1) bekend worden gemaakt in het bijzijn van eregast Koningin Máxima.

Meer informatie over het nomineren van een groepsleerkracht vind je op de website van Zapp