Vanaf nu online subsidie aanvragen

Vorig jaar vroegen wij onze subsidieontvangers naar hun mening over het Subsidieloket. Daar kwamen veel reacties op, waaruit blijkt dat het Subsidieloket goed scoort. Met de feedback zijn wij aan de slag gegaan en voerden al gelijk een aantal verbeteringen door in de informatievoorziening. De belangrijkste veranderingen staan nu live: het online aanvragen en afrekenen van subsidie en de uitgebreide Quickscan.

Nieuwe manier van aanvragen en afrekenen subsidie

Vanaf nu behoren de pdf-formulieren tot het verleden en kun je online subsidie aanvragen en afrekenen. Zo gebruik je altijd een actueel formulier en behoren de problemen met het bewerken en opslaan van pdf-formulieren tot het verleden. De formulieren bevatten autosommen, zijn flexibeler en geven een waarschuwing als je een veld vergeet in te vullen. Ook is er meer ruimte voor toelichting en benaming van kosten- en inkomstenposten. De fysieke handtekening is vervangen door een simpel vinkje en in de ontvangstbevestiging staat het tijdspad voor de afhandeling van de subsidie en een toelichting over het mogelijke subsidiebedrag.

Onze adviseurs Cultuurparticipatie staan ook voor je klaar, als je bijvoorbeeld inhoudelijk over een project wilt praten waarvoor je subsidie wilt aanvragen. Heb je een profiel op onze website? Log dan in en bekijk in je account welke adviseur aan jou gekoppeld is en neem rechtstreeks contact op.

De Quickscan

Wil jij weten of je in aanmerking komt voor een kunst- en cultuursubsidie bij CultuurSchakel? Doe dan nu de Quickscan. Deze is nu uitgebreid met Basissubsidie en Geld voor je kunst!. Je loopt een aantal vragen door en krijgt een advies over de subsidie die het beste bij jou past.

SubsidienetwerkEr is een netwerk opgezet van Haagse verenigingen en initiatiefnemers die kennis en ervaring willen uitwisselen met cultureel actieve stadsgenoten over bijvoorbeeld: het opzetten van een vereniging, het maken van een uitvoering, het aanvragen van subsidie, etc. Stel je vraag aan het Subsidienetwerk. Je kunt ook zelf deel uitmaken van het netwerk en jouw kennis met anderen delen. Meld je hier aan.