Rondje Cultureel Leidschenveen

In Leidschenveen zijn er veel creatieve mensen die graag met hun kunsten naar voren willen treden. Dit gebeurt op 23 juni tijdens het Rondje Cultureel Leidschenveen. Op verschillende locaties in de wijk tonen kunstenaars in de vrije tijd hun passie.

Ruim zes miljoen Nederlanders doen aan kunst in hun vrije tijd. Maar de meeste kunstenaars zijn bekender als kassière, bankier, slager, meester, opa of oma dan als toneelspeler, schilder, gitarist, dichter of danser. Tijdens Iktoon in de maand juni staan deze kunstenaars in de spotlights.

Op meer dan duizend locaties in circa 200 gemeenten verspreid door heel Nederland worden in het kader van Iktoon voorstellingen, workshops, exposities, shows, kunstmarkten, openbare repetities en open dagen bij culturele instellingen georganiseerd. Van dichten, zingen in koren en beeldhouwen tot en met vloggen, rappen en stand-up comedy.

IKtoon in Leidschenveen

Leidschenveen organiseert op 23 juni 2019 van 12.30 tot 16.30 uur 'Rondje Cultureel Leidschenveen' en geven hiermee een podium aan vele inspirerende kunstenaars.

Meer informatie over de locaties, het programma en de verschillende kunstenaars.