Rondje Cultureel Leidschenveen

Wil jij je kunsten tonen? Tijdens iktoon in de maand juni staan kunstenaars in de spotlight. In Leidschenveen zijn de voorbereidingen al aan de gang en jij kan meedoen!

Ruim zes miljoen Nederlanders doen aan kunst in hun vrije tijd. Maar de meeste kunstenaars zijn bekender als kassière, bankier, slager, meester, opa of oma dan als toneelspeler, schilder, gitarist, dichter of danser. Tijdens Iktoon in de maand juni staan deze kunstenaars in de spotlights.

Op meer dan duizend locaties in circa 200 gemeenten verspreid door heel Nederland worden in het kader van Iktoon voorstellingen, workshops, exposities, shows, kunstmarkten, openbare repetities en open dagen bij culturele instellingen georganiseerd. Van dichten, zingen in koren en beeldhouwen tot en met vloggen, rappen en stand-up comedy.

IKtoon in Leidschenveen

Ook in Leidschenveen zijn er veel creatieve mensen die graag met hun kunsten naar voren willen treden. Wij organiseren op 23 juni 2019 van 12.30 tot 16.30 uur Rondje Cultureel Leidschenveen en geven hiermee een podium aan vele inspirerende kunstenaars.

Wil jij ook deelnemen aan Rondje Cultureel Leidschenveen? Meld je aan via info@cultureelleidschenveen.nl en vertel ons wat jij zou willen laten zien aan Leidschenveen. Belangrijk is dat je een binding hebt met Leidschenveen, of dat nou is omdat je hier woont, werkt, naar school gaat of je hobby beoefent.

Wanneer: 23 juni tussen 12.30 en 16.30 uur
Aanmeldeninfo@cultureelleidschenveen.nl

Meer informatie