Theater Dakota zoekt programmeurs!

Bedenk, organiseer en produceer je ‘eigen’ avond in de Theaterzaal.

 

Theater Dakota gaat het anders doen, het roer gaat om. En ook jij kan aan het stuur zitten. Heb jij ideeën om een programma samen te stellen? Wil jij meer dan alleen maar meepraten? Weet jij (nieuw) publiek te bereiken en heb je zin en tijd om je hiervoor in te spannen? Theater Dakota daagt je uit en stelt budget beschikbaar om jouw droomprogramma in het theater te krijgen. 

Word jij onze ‘Gast in Dakota’ en programmeer jij voor één dag ons theater? 
Dakota zoekt programmeurs uit de buurt met goede ideeënWijkbewoners die zelf een avond of middag in Dakota programmeren. Ideeën kunnen zijn: een artiest die je graag in het theater wilt zien of een groep die je kent die je graag de kans geeft om een voorstelling te spelen. Of wellicht wil je zelf optreden. Het kan ook zijn dat je een thema-avond wilt organiseren, bijvoorbeeld een dansavond, een avond Nederlandstalige smartlappen of een middag met Wereldmuziek uit alle windstreken. Alles mag!

Iedereen kan een programmeur zijn. Er is geen opleiding of ervaring voor nodig. Wat we vragen is een goed plan, een groot enthousiasme en  creativiteit. Om jouw plan te realiseren wordt je begeleid door Mark Kalsbeek. Mark is programmeur en marketeer; met zijn kennis en ervaring zorgen jullie er samen voor dat het programma een succes wordt.

Iedereen uit Escamp, van jong tot oud: doe mee en lever je idee in! Je kunt je plan sturen naar mark@theaterdakota.nlgraag vóór 30 januari 2019. Je kunt bij hem ook terecht voor meer informatie.