THIS IS DRIP! | 18 mei

CultuurSchakel, Korzo en GUAP presenteren THIS IS DRIP! All Urban Dance Styles Showcase.

Hiphop is één van de meest populaire dansstijlen in videoclips, in het clubcircuit en natuurlijk dance battles. Naast de traditioneel populaire stijlen als breakdancing, poppin, locking en boogaloo zien we ook steeds meer urban dansstijlen zoals afro, bubbling, dancehall, house, krumping, ragga, vogueing en waacking. Wij brengen een mix van deze dansstijlen bij elkaar op één stage en jouw dansschool kan hier ook aan meedoen!

Dit is de eerste keer dat alle Haagse dansscholen die zich sterk maken voor de hiphop en urban danscultuur, samenkomen op één podium. Een mooi moment om jouw leerlingen de kans te geven om een professioneel podium te betreden; voor dansers van jong tot oud en van beginnend tot gevorderd. Hiermee wil Den Haag zich in de regio profileren als dé stad die zich sterk maakt voor de lokale hiphop en urban dans op niveau en van kwaliteit.

Locatie & tickets: KORZO (Grote zaal), Prinsestraat 42 in Den Haag

Programma
Doorloop: 12.00 tot 18.00 uur 
Aanvang: 20.00 uur
Start showcases: 20.15 uur

Na afloop hoef je niet meteen weg, maar kan je lekker blijven hangen bij de afterparty met DJ Triple en MC Demis Rolador hosted by GUAP.

Deelnemers
All Your Style
Andrea Alvarez
Beweigi
CHR Entertainment
CHR Entertainment Minnies
Crosstown II 
Crosstown III
DOUBLE U DANCE & INTRO
D-Xplosion
Haags Hiphop Centrum/Heavy Hitters Kids
MOVES! Haaglanden

THIS IS DRIP! All Urban Dance Styles Showcase is een samenwerking tussen KORZO, GUAP (General Urban Arts Platform) en CultuurSchakel. Deze dansscholen hebben meegedacht: Beweigi, DeeDee’s Kids, Green Dance Studio, Haags Hiphop Centrum en Workshop Gigant.