Toon je kunst op Uit Festival Den Haag 2018!

Het eerste weekend van september staat traditioneel symbool voor de opening van het culturele seizoen van Den Haag. De 46e editie van het UIT Festival Den Haag is dit jaar van vrijdag 31 augustus t/m zondag 2 september.

Op zondag 2 september is het Lange Voorhout het hart van het UIT Festival Den Haag met de Cultuurmarkt, diverse buitenpodia, straattheater en food & drinks. En natuurlijk is CultuurSchakel ook weer van de partij! Dit jaar staat CultuurSchakel met twee podia op het festival: De Zeepkist en het Ooievaarsnest. 

Meld je aan voor De Zeepkist

Bij onze stand is traditiegetrouw een mini-podium voor (kleine) amateurkunst-acts aanwezig, De Zeepkist. Hier kan jij aan heel Den Haag laten zien waar je (kunst)hart ligt – dans, musical, zang, theater, rap, spoken word, muziek...

Sta jij op 2 september op De Zeepkist? Meld je uiterlijk 17 augustus aan via deze link.

Laat ons weten wat je graag wilt laten zien op het podium, met hoeveel personen je komt (podium is maar 1 x 2 m!). En natuurlijk graag je naam, eventuele artiestennaam van jou/je groep, e-mail en telefoonnummer, evt. facebook. Je act kan max. 10 minuten duren, een tijdsindeling wordt achteraf gemaakt. Laat dus ook weten welke tijd tussen 12.00 en 18.00 uur je beslist niet kunt. 

Let op: voor De Zeepkist zijn 1 zangversterker en 2 microfoons beschikbaar. Voor muziekinstrumenten is geen versterking aanwezig, dit wordt ook niet toegestaan door de organisatie van UIT Festival. 

Meld je aan voor het Ooievaarsnest

Dit jaar is er geen ´Den Haag Danst Podium´, maar samen met de Ooievaarspas presenteren we met trots het podium, Ooievaarsnest!

Ben jij Ooievaarspasaanbieder en lijkt het jou leuk om met jouw groep of school op zondag 2 september op te treden op deze bijzondere locatie? Meld je dan aan via deze link. Je kunt je tot 31 juli aanmelden.

Houd er wel rekening mee dat het gaat om een buitenfestival waarbij de omstandigheden anders zijn dan op een professioneel podium. Na je aanmelding ontvang je de verdere details.

Ooievaarspashouders hebben de mogelijkheid een kraam te huren in de buurt van de Ooievaarsnest voor 100,- euro. Aanmelden voor een kraam kan via sara@prooost.nl.