Durf jij op ons open podium te staan?

Op zondag 8 september trappen we het Haagse culturele seizoen af met het UIT Festival Den Haag op het Lange Voorhout. Naast een informatie- en adviespunt heeft CultuurSchakel dit jaar een open podium voor kleine acts. Jij kunt daar ook staan!

Ons Open podium op de cultuurmarkt staat open voor iedereen die het podium durft te betreden. Alle soorten acts zijn welkom, zoals: muziek, zang, rap, beatboxing, poëzie, spoken word, theater, comedy, cabaret dans en meer.

Wat kun je verwachten?
Een podium van 2 x 2 meter, een zangversterker en twee microfoons, heel veel publiek, een goede sfeer en als het meezit, lekker weer. Is het podium te klein, dan kun je natuurlijk ook voor of naast het podium gaan staan. Neem voor vragen over het podium en mogelijkheden contact op met adviseur Cultuurparticipatie Margreet Schuemie via 06 - 46 94 16 51 of margreetschuemie@cultuurschakel.nl.

Wil jij optreden op het open podium?
Laat dit dan weten door een mail te sturen aan margreetschuemie@cultuurschakel.nl o.v.v. open podium UIT Festival en geef jouw voorkeurstijd op. Je kunt natuurlijk ook gewoon op de dag zelf langskomen bij onze tent ter hoogte van Bodega De Posthoorn. Als er plek is, kun je het podium gelijk betreden. Het open podium is van 13:00 - 18:00 uur en een optreden duurt bij voorkeur maximaal 10 minuten. Vergeet niet om een usb stick mee te nemen met jouw tracks als je achtergrondmuziek nodig hebt.Informatie- en adviespuntOnze adviseurs Cultuurparticipatie staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ze kunnen je bijvoorbeeld meer vertellen over Haagse cursusaanbieders waar jij les kunt volgen of over een vereniging waarbij je je aan kunt sluiten. Bekijk hier het overzicht van Haagse culturele aanbieders. Daarnaast kunnen zij meer vertellen over de verschillende subsidievormen van CultuurSchakel, zoals bijvoorbeeld de laagdrempelige Geld voor je kunst!. Zo kun je samen met een adviseur door de Quickscan lopen om te kijken welke subsidievorm bij jou past. Ook hebben we tasjes met informatiemateriaal én delen we iets kunstzinnigs uit..., dus kom gezellig langs!

Waar vind je ons?

Klik op de plattegrond om deze te vergroten.

Kijk hier om te zien wat er nog meer te doen is op het UIT Festival Den Haag.