Workshop: Hoe bepaal ik mijn tarief?

Er zijn steeds meer kunstenaars, makers, ondernemers en initiatiefnemers die zich bezighouden met projecten en activiteiten binnen kunst en cultuur in de vrije tijd. CultuurSchakel ondersteunt en adviseert hen en organiseert cursussen en workshops die helpen bij professionalisering.

Hoe bepaal ik mijn tarief binnen de culturele en creatieve sector?

Op 15 november organiseert CultuurSchakel samen met KOO een workshop waarin je leert hoe je jouw tarief bepaalt als kunstvakdocent, zelfstandig ondernemer en/of ondersteuner van de vrijetijdsector. Dit is interessant voor zzp creatives, kunstvakdocenten en zzp’ers die in de vrijetijdssector werken.

Programma
De workshop wordt gegeven door Susan Malaika Bailey. Susan is een veelzijdige zangeres, songwriter, actrice, presentatrice, storyteller en jurist. De Brits-Curaçaose Susan Malaika Bailey ontdekte al op jonge leeftijd haar liefde voor muziek en talent voor het vertellen van verhalen. Zij heeft op diverse grote Nederlandse podia en muziekfestivals gestaan. In 2018 had zij een leadrol in de muziektheatervoorstelling ‘Greaseman Reprise’ en ‘Scheveningse Kuren' in het Zuiderstrandtheater. Momenteel is zij werkzaam als trainingsacteur bij verschillende bedrijven. 

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • tariefbepaling
  • marktwaardebepaling
  • onderhandelen

Datum:                        15 november 2019
Tijd:                             19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)
Locatie:                       In het Koorenhuis (kamer 2.10), Prinsegracht 27 in Den Haag
Deelnamekosten:        €12,50, incl. 21% btw. per persoon

Aanmelden
De kosten voor de workshop zijn € 12,50 per persoon. Aangezien er een beperkt aantal plekken is, kan 1 persoon per organisatie deelnemen. Het niet mogelijk om meerdere personen aan te melden. Meld je uiterlijk 7 november aan via deze link.

Neem voor meer informatie contact op met Yasmine Setoe van CultuurSchakel of Damani Leidsman van KOO.