WOW! Academie

Bij WOW Academie werk je elke zaterdagochtend samen met échte kunstenaars, muzikanten en acteurs. Schilderen, toneelspelen en muziek maken, voor iedereen tussen 8 en 14 jaar. ​

Wat
WOW! is een kunstschool voor kinderen uit de buurt waar kinderen zelf kunst maken. Kinderen van 8 tot 14 jaar die creatief zijn kunnen meedoen. En met creatief bedoelen we dat je durft. Dat je leuke ideeën hebt en die samen gaat uitproberen. Dat kan met muziek, theater en/of beeldende kunst zijn. Doe je mee?

Wanneer
WOW is vanaf 12 januari elke zaterdag van 10 tot 13 uur. En omdat we om 10 uur beginnen, gaat de deur al om half 10 open. Kom dus op tijd!

Waar
Theater De Vaillant, Hobbemastraat 120 is het atelier van WOW!. We kunnen elke zaterdag het hele gebouw gebruiken. Aan het einde gaan we presenteren. Alle vaders, moeders, broertjes, zusjes of opa’s en oma’s kunnen dan komen kijken. Dat wordt echt een feest voor iedereen.

Gratis!
WOW kost geen geld, maar wel inspiratie. Het is belangrijk dat je elke week komt tot het einde (23 maart) toe. Het is ook belangrijk dat je dan al gegeten hebt en dat je op tijd bent. Gaat dat lukken? WOW!, dan hoor jij er zeker bij.

Meer info  

 

WOW! Academie is een samenwerking tussen theater De Vaillant - Art-S-Cool - 1001Nachten - Haags Theaterhuis - Tante DeeDee