YMCA Cultuur Jeugdfonds

Een unieke kans voor kinderen van  2 tot en met 18 jaar die iets met muziek willen.

De YMCA vindt het belangrijk dat alle kinderen mee kunnen doen. Ook kinderen waarvan de ouders weinig tot geen geld te besteden hebben. Juist voor deze kinderen heeft  de YMCA het YMCA Cultuur Jeugdfonds opgericht.

Met een bijdrage van het YMCA Cultuur Jeugdfonds kunnen kinderen dan een jaar lang GRATIS groepsmuzieklessen volgen, zoals muziekoriëntatie, gitaar-, of musical les, of meedoen aan één van de kindertheaterkoren. Maar uniek is ook privéles voor onder andere gitaar, zang, drum, piano of klarinet behoort tot de mogelijkheden. Jongeren kunnen naast bovenstaande lessen ook nog meedoen met bandcoaching, om samen te leren spelen in een bandje. Er is een beperkt aantal plaatsen, wees dus op tijd met inschrijven.

Om te controleren of kinderen werkelijk recht hebben op een bijdrage uit het YMCA Jeugdfonds hanteren wij een bewijslast, bijvoorbeeld een kopie van de ooievaarspas, of een inkomensbewijs.

Aanvragen
Voor meer informatie kun je de specifieke criteria lezen op de website, voor online aanmelding kan dit direct via deze link.
Maak een keuze welke les je kind wil volgen en vul bij opmerkingen ‘YMCA Cultuur Jeugdfonds’ in en je ontvangt van ons een uitnodiging om de procedure af te ronden.

Je kunt ook altijd even langs komen, bellen of een e-mail sturen, Keizerstraat 58, kantoor@ymcaservice.nl, tell. 070 355 51 20.