YourStage Academy 2018

17 mei - 24 juni | 50 jonge Haagse talenten maken voorstelling met rap, dans, acteren, producen, muziek en zang

YourStage Academy (voorheen Get on Stage) is een talentontwikkelingsproject waarbij Stg Musicon Producties op zoek gaat naar de 50 meest talentvolle jongeren van Den Haag en omstreken. Jaarlijks doen – onder andere via werving op middelbare scholen – maar liefst 500 jongeren auditie om in de top 50 te komen. De 50 jongeren die door de audities heenkomen, bouwen gezamenlijk aan eigen voorstelling die vervolgens getoond wordt op verschillende festival. 

De 50 talenten hebben samen, onder begeleiding van professionele coaches, een voorstelling gemaakt waarin verschillende disciplines samenwerken zoals rap, dans, acteren, producen, muziek en zang.

Première
Tijdens het maakproces is er hard gewerkt aan een schitterende voorstelling! De première van YourStage Academy 2018 (10e editie!) was op 21 mei in Theater aan het Spui.

Deze voorstelling was tweemaal uitverkocht!
Bekijk de fotoserie en een fotoreportage van Paco van Leeuwen.

De voorstelling zal ook in delen te zien zijn op verschillende Haagse festivals. Op 5 mei speelde YourStage Academy op het hoofdpodium van het Bevrijdingsfestival op het Haagse Malieveld. Daarnaast speelden ze op het YourStage Festival op donderdag 17 en vrijdag 18 mei in het Zuiderparktheater, en zijn ze te zien op Kaderock en Parkpop.

  • 17 en 18 mei Verkorte voorstelling op het YourStage Festival
  • 19 mei – YourStage Urban bij Muziekcentrum Musicon (voorheen Rapclass) met de masterclass van Mula B van Wilde Westen
  • 21 mei De grote voorstelling in Theater aan het Spui
  • 2 juni Verkorte voorstelling op Kaderock
  • 24 juni Verkorte voorstelling op de PeopleStage Parkpop

Den Haag FM filmde op 18 mei YourStage flashmobs in de stad!