Zuiderparktheater zoekt zangeres (14-18 jr) met lef

Kan jij zingen? Wil je shinen op het podium? Kom auditie doen op woensdag 12 juni!

In december 2019 organiseert Het Zuiderparktheater een bijzondere winterse muziektheatervoorstelling. Ongeveer 1800 bezoekers krijgen een verrassend nieuw ontwikkeld verhaal te zien, gebaseerd op de jeugdhelden Pippi Langkous en Peter Pan. De productie is een samenwerking van Haagse theatermakers (kinderen en volwassenen), operazangers, koren, dansers, acrobaten en een blazersensemble. Het stuk is een moderne bewerking van welbekende materie, gegoten in een wervelende familievoorstelling in een winters park!

Winterwandeling
Het publiek gaat in groepen uiteen voor een wandeling door het Zuiderpark, waarin ze onderweg worden geconfronteerd met vier verschillende scènes uit het verleden van Pippi Langkous en Peter Pan. 
Voor een van deze scènes zijn wij op zoek naar een zangeres die het stuk No One Is Alone van Stephen Sondheim zingt. De scène duurt kort maar wordt viermaal achterelkaar “in een loop” gespeeld.

Gevraagd
Een jonge zangeres (14-18 jaar) met ambitie op zang- en acteergebied, met lef en een flexibele houding. Een zangeres die niet bang is om op een onverwarmde buiten-locatie te zingen en spelen. 

Meer info