Haagse talenten treden op tijdens People Stage Parkpop

Elk jaar eind juni is het weer zo ver: dan vindt Parkpop plaats, het grootste gratis openluchtfestival van Europa! Naast het grote podium is er het Haags cultuurveld met People Stage waarvoor talentvolle Hagenaars een podiumplek kunnen bemachtigen.

Het Haagse cultuurveld, bestaande uit het Haags poppodium, het hiphop-podium (Stichting Aight en PIP) en People Stage, is bedacht om naast het (inter)nationale karakter van Parkpop, aan te sluiten bij de Haagse burgers. CultuurSchakel is initiatiefnemer van People Stage Parkpop en organiseert dit samen met partners uit de stad.

De laatste jaren is People Stage uitgegroeid tot een belangrijk podium waar tal van Haagse acts en artiesten hebben opgetreden. Hier krijgen talentvolle Hagenaars de kans om op Parkpop op te treden. In 2017 hebben zo’n 300 mensen, jong en oud, cultuurbeoefenaars in verschillende podiumdisciplines uit de acht stadsdelen van Den Haag, opgetreden op People Stage Parkpop.          

Contests

In ieder stadsdeel wordt een contest georganiseerd waar Haagse talenten een felbegeerde podiumplek op People Stage Parkpop kunnen bemachtigen. Daarnaast worden er wildcards uitgedeeld door de Cultuurankers of initiatieven uit de wijk.

Dus ben jij die solo-gitarist die op doorbreken staat? Een breakdancecrew met onnavolgbare skills? Een singer-songwriter die de juiste toon raakt? Doe mee aan een talentencontest in je eigen stadsdeel en win jouw podiumplek in het Zuiderpark! Alle podiumdisciplines zijn welkom.

Laak - zondag 22 april in het Laaktheater van 12.00-14.30 uur
Haagse Hout - zaterdag 5 mei in Winkelcentrum Mariahoeve van 12.00-16.00 uur
Centrum - zaterdag 12 mei in Parkroad Café van 20.00 - 22.30 uur
Segbroek - zondag 13 mei (locatie en tijd nog onbekend)
Loosduinen -  donderdag 17 mei in HPC (tijd nog onbekend)
Leidschenveen-Ypenburg - zaterdag 26 mei in wijkcentrum Piet Vink (tijd is nog onbekend)
Scheveningen - woensdag 30 mei door Popagenda Scheveningen (locatie en tijd nog onbekend)
Escamp - datum, locatie en tijd nog onbekend

 

Support your locals. See you on People Stage Parkpop!