Cultureel ondernemen

De vijf workshops belichten elk een ander aspect van het ondernemerschap. Door samen aan de slag te gaan krijgt dit direct vorm

Zelfredzaamheid wordt steeds belangrijker in de culturele sector. Om optimale inkomsten te realiseren is het van belang om als culturele vereniging, stichting of zzp’er, met hoofdzakelijk aanbod voor amateurkunst,  inzicht te hebben op het ondernemerspotentieel van jouw organisatie.

Eerder dit jaar organiseerden wij i.s.m. Wijzer Werven de succesvolle trainingsserie Cultureel Ondernemen. De opkomst was bijzonder groot en de deelnemers waren dermate enthousiast, dat we hebben besloten een nieuw traject van 5 sessies aan te bieden in de periode 28 augustus – 25 september 2017.

Doel van de training

Cultuur ondernemerschap op het gebied van amateurkunst versterken. De cultureel ondernemers inzicht met betrekking tot waarde proposities, klantrelaties en verdienmodellen verschaffen om zo hun artistieke en culturele waarde voor Den Haag en regio beter ‘in de markt’ te kunnen zetten.

Voor wie

Verenigingen, stichtingen en zzp’ers in de culturele sector in de regio Den Haag die werkzaam zijn op het gebied van amateurkunst.

Programma

De vijf workshops belichten elk een ander aspect van het ondernemerschap. Door samen aan de slag te gaan krijgt dit direct vorm.

Globale opzet trainingssessies
De sessies worden steeds verzorgd door twee of drie Wijzer Werven-trainers.

  1. Introductie, samenvatting vorige bijeenkomst & leervragen nu
  2. Theorie en praktijk
  3. Zelf aan de slag
  4. Pauze met broodjes & soep
  5. Presentaties
  6. Feedback & huiswerk.

De trainingsdata zijn: 28 augustus (18-22 uur); 4-11-18 en 25 september (16-21 uur).
Kosten voor 5 sessies: 75 euro.

Neem voor meer informatie contact op met Joan Biekman, tel. 06 46 94 16 49 of mail naar joanbiekman@cultuurschakel.nl.