Workshop Fondsenwerving

Welke fonds- en subsidievormen zijn er? Wat zijn de voorwaarden? Waar moet een aanvraag aan voldoen? Hoe dien ik een aanvraag in?

CultuurSchakel organiseert i.s.m. Fonds 1818  een workshop Fondsenwerving op dinsdag 10 oktober.

Onderwerpen die tijdens deze avond aan bod komen, zijn onder andere:
Welke fonds- en subsidievormen zijn er? Wat zijn de voorwaarden? Waar moet een aanvraag aan voldoen? Hoe dien ik een aanvraag in?

Als je al een voorstel hebt voor een aanvraag, neem dit dan vooral mee en leg het op tafel tijdens de speeddate!

Je bent vanaf 19.00 uur welkom voor een kop koffie of thee.

Het programma start om 19.30 uur met een algemene introductie door Gerda Wessels & Tania Monteiro (CultuurSchakel) over het Subsidieloket en Geld voor je kunst! – een nieuw initiatief van CultuurSchakel, waarbij je de kans krijgt om jouw idee ter bevordering van de Haagse amateurkunst uit te voeren. Op een snelle en eenvoudige manier kan je als stichting, vereniging of op persoonlijke titel bij CultuurSchakel een bedrag van maximaal € 1.500 aanvragen voor jouw project.

Fonds 1818 steunt heel veel projecten met grote en kleine bedragen maar ook met kennis en netwerk. Corien Bosch legt uit wat het fonds precies doet en wat voor soort projecten in aanmerking komen voor een donatie.

Workshop

  1. Vanaf ca. 20.00 uur heb je de mogelijkheid om de workshop ‘Hoe schrijf ik een goede aanvraag’ te volgen. Corien Bosch vertelt je alles wat je wilt en moet weten.

Speeddate

Of je kunt kiezen voor een speeddate met:

  1. CultuurSchakel: Gerda Wessels en Tania Monteiro
  2. Fonds 1818: toets je plan bij Vanessa Verhoeven 

Op het aanmeldformulier kun je aangeven aan welk onderdeel je wilt deelnemen. 

Datum:         10 oktober 2017
Tijd:             19.00-22.00 uur
Locatie:        Koorenhuis, Prinsegracht 27, Den Haag

Aanmelden
Het bijwonen van deze workshop is gratis. Er is plek voor 25 deelnemers (max. 2 per organisatie). Aanmelden kan via deze link.

Neem voor meer informatie contact op met Joan Biekman.