Het Buikenbeest voor de ‘Gruwelijk enge!' Kinderboekenweek 2017

Literatuur

www.huisvangedichten.nl

Een gedicht maken geïnspireerd op het werk van Roald Dahl. Bijvoorbeeld over je Buikenbeest. Zit er ook een beestje in jouw buik?

Het Buikenbeest Van 4 t/m 15 oktober is de Kinderboekenweek. Het thema van 2017 is griezelen, met als motto 'Gruwelijk eng!' Met monsters, nachtmerries, boeven en andere engerds weten wij wel raad; lekker griezelen met als uitgangspunt gedichten van Roald Dahl. In een blokuur werken we met leerlingen aan een eigen gedicht geïnspireerd op het werk van Roald Dahl. Een van de workshops gaat bijvoorbeeld over ieders eigen Buikenbeest. Zit er ook een beestje in jouw buik en hoe ziet hij of zij er uit? Wat vindt jouw eigen Buikenbeest heel erg lekker of juist een beetje vies? En wat voor geluiden hoor jij dan, bij het zien van chocokoek en spekkies!? De gedichten worden ook op een mooi versierd, zodat al die gekke griezels wat minder eng zijn en mee naar huis durven.

Aanbieder
Huis van Gedichten
De Constant Rebecqueplein 20b
2518RA Den Haag

Contactpersoon
Malou Osendarp
0707370029
malou@huisvangedichten.nl

Informatie
Locatie:
op school
Prijs:
€100 p/grp
Capaciteit:
30 lln
Duur:
120 minuten
Onderwijs:
Primair
Voorschool Groep 1 Groep 2 Groep 3 Groep 4 Groep 5 Groep 6 Groep 7 Groep 8
Voortgezet
Praktijkonderwijs PO 1 PO 2 PO 3 PO 4 Vmbo VMBO 1 VMBO 2 VMBO 3 VMBO 4 Havo HAVO 1 HAVO 2 HAVO 3 HAVO 4 Vwo VWO 1 VWO 2 VWO 3 VWO 4 VWO 5 VWO 6
Speciaal
Schooltijdaanbod van Huis van Gedichten
Literatuur
Huis van Gedichten
Literatuur
Huis van Gedichten