Aan de andere kant

TG. Winterberg

Theater, Beeldende kunst

Groep: 1-2, 3-4

Midden in de polder staan twee huisjes. De tuinen gescheiden door een schutting. In de schutting zit een gaatje waardoor familie Kwistut stiekem gluurt naar flarden uit het leven van familie Siejuwel. Andersom spiedt familie Siejuwel terug naar hoe familie Kwistut een kuil graaft, de was ophangt en soms in hun blootje voorbijkomt. Praten doen ze niet met elkaar, want ze denken wel zeker te weten hoe gevaarlijk, gek en vreemd de buren zijn. Ze hebben het toch zelf gezien! Maar is dat wat je denkt te zien, wel echt de hele waarheid? Een voorstelling vol knotsgekke en over-de-top vooroordelen die eens van een andere kant bekeken mogen worden.

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Aanbieder

Het Nationale Theater
Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag

Neem contact op met
Iselin van Duuren
088 - 356 53 16
iselinvanduuren@hnt.nl
www.hnt.nl/educatie

Beschikbaar

07-11-2022 tot 07-11-2022

Lesmateriaal:
Het gratis lesmateriaal bestaat uit beeldende theater- en knutselopdrachten, over objecten die iets anders kunnen zijn dan je in eerste instantie denkt. Ook is er een filosofische lesbrief beschikbaar over vooroordelen en angst voor het onbekende.
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Geschikt voor Groep 1 Geschikt voor Groep 2 Geschikt voor Groep 3 Geschikt voor Groep 4 Niet geschikt voor Groep 5 Niet geschikt voor Groep 6 Niet geschikt voor Groep 7 Niet geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld
Maatwerk mogelijk:
Nee
Prijs:
€9,50 p/lln
Capaciteit:
250
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
50 minuten