As you like it

De Toneelmakerij & Circus Treurdier

Theater, Muziek

Groep: 5-6, 7-8

Rosalinde en haar nichtje Celia worden het huis uit gezet en vluchten het bos in. Uit angst voor griezels verkleedt Rosalinde zich als man. Ze gaan op zoek naar Rosalindes vader die ergens in de Ardennen een populaire naturistencamping runt met de dresscode 'As you like it'! Ook Orlando slaat op de vlucht vanwege ruzie thuis. In het bos lopen de jonge geliefden elkaar tegen het lijf en is het liefde op eerste gezicht. Maar Rosalinde houdt de boot af. Is iemand die gek is van verliefdheid überhaupt wel te vertrouwen? Een voorstelling vol verwarring, verlangen, vermommingen en verkleedpartijen die afrekent met romantische clichés.

Aanbieder

Het Nationale Theater
Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag

Neem contact op met
Iselin van Duuren
088 - 356 53 16
iselinvanduuren@hnt.nl
www.hnt.nl/educatie

Beschikbaar

14-11-2022 tot 14-11-2022

Lesmateriaal:
Er is een rijk palet van gratis educatiemateriaal met diverse invalshoeken beschikbaar. Op aanvraag een heuse versierworkshop met een historische knipoog naar Shakespeares meesterwerken over de liefde.
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Niet geschikt voor Groep 3 Niet geschikt voor Groep 4 Niet geschikt voor Groep 5 Geschikt voor Groep 6 Geschikt voor Groep 7 Geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld
Maatwerk mogelijk:
Ja
Prijs:
€9,50 p/lln
Capaciteit:
350
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
75 minuten