Boel gevoel

Het Laagland

Theater

Groep: 3-4

Je kunt plots fietsen zonder zijwieltjes. Je broertje krijgt een groter cadeau dan jij. Er zit een draak onder je bed. Oma wil je steeds knuffelen. Je cavia gaat dood. Gevoelens. Die zijn er altijd en overal. Superhandig, omdat ze je laten weten wat je wilt én wat je niet wilt. Maar stel dat je nog niet weet wat je precies voelt, of hoe je met die gevoelens om moet gaan. Als zo’n boel gevoel ineens naar boven komt, hoe ga je er dan mee om? Hou je ze binnen of schreeuw je het uit? 'Boel gevoel' is een uitbundige revue. Een muzikale ontdekkingstocht naar je gevoelens, wat je ermee kunt en wat er gebeurt als je ze tot in je tenen doorvoelt.

Aanbieder

Theater & Filmhuis Dakota
Zuidlarenstraat 57
2545VP Den Haag

Neem contact op met
Ellen Daniels
070 - 360 02 52
ellen@theaterdakota.nl
www.theaterdakota.nl

Beschikbaar

20-10-2022 tot 21-10-2022

Lesmateriaal:
Het Laagland biedt educatiefilmpjes met de acteurs uit de voorstelling in de hoofdrol ter voorbereiding op en verwerking van de voorstelling. Thematisch sluit de voorstelling aan bij 'Oriëntatie op jezelf en de wereld' en 'Mens en samenleving'.
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Geschikt voor Groep 3 Geschikt voor Groep 4 Niet geschikt voor Groep 5 Niet geschikt voor Groep 6 Niet geschikt voor Groep 7 Niet geschikt voor Groep 8
Niet geschikt voor Speciaal
Prijs:
€9,5 p/lln
Capaciteit:
180
Ringleiding aanwezig:
Ja
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
55 minuten