Buurmans Keukenparade

Plan D

Dans, Theater

Groep: 3-4, 5-6

Een wervelende spicy kook-dans-show over de ultiem lekkerste gerechten uit de wereldkeuken. In welk land mag je slurpen aan tafel? Hoe smaakt vergeten groente? Is drakenfruit echt gevaarlijk en wat betekent: ‘de liefde gaat door de maag’? We gaan op zoek naar de keuken en de eetgewoontes van de buren. In deze grote wereldkeuken vertellen wij de verhalen over kosher en halal, over kletskoek en Vlaamse friet, over couscous versus een gehaktbal. Drie dansers ontdekken de ultiem lekkerste recepten in deze smakelijke roadtrip. Ga na afloop op Keuken Safari. Maak in de Toetjesfabriek een lekkere toet of ontwerp een placemat.

Aanbieder

Amare
Spuiplein 150
2511 DG Den Haag

Neem contact op met
Geesje Prins
070 - 880 03 00
educatie@amare.nl
www.amare.nl

Beschikbaar

31-10-2022 tot 31-10-2022

Lesmateriaal:
Speel spelletjes als eetdomino en eetmemory. Er is een voel- en ruikhoek en Speelkeuken. In het Kruidenparadijs maak je een betoverende kruidenmelange met een stukje bijzonder brood. In de Wereldkeuken danshoek test je je danskills.
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Geschikt voor Groep 3 Geschikt voor Groep 4 Geschikt voor Groep 5 Geschikt voor Groep 6 Niet geschikt voor Groep 7 Niet geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Prikkelrijk
Maatwerk mogelijk:
Nee
Prijs:
€9,50 p/lln
Capaciteit:
200
Ringleiding aanwezig:
Ja
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
90 minuten