Classic Express

Classic Express

Muziek

Groep: 3-4, 5-6

In de rijdende concertzaal, Classic Express, laten jonge helden van het Prinses Christina Concours kinderen kennismaken met de allermooiste muziek. Hoe verschillend de leerlingen ook zijn, ze worden allemaal diep geraakt door de muziek en genieten zichtbaar van het concert in de Classic Express. Voor veel kinderen is het bezoek aan de rijdende concertzaal een unieke ervaring en wellicht het allereerste klassieke concert van hun leven. Voor meer info: www.classicexpress.nl. NB: De Classic Express staat minimaal 2 dagen op 1 locatie, met min. 6 concerten (3 per dag).

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Aanbieder

Prinses Christina Concours
Nassauplein 29
2585 EC Den Haag

Neem contact op met
Wouter van Steenbrugge
085 - 105 00 60
info@christinaconcours.nl
www.classsicexpress.nl

Beschikbaar

01-01-2023 tot 31-07-2023

Lesmateriaal:
De planning van de boekingen wordt gemaakt in overleg met het Prinses Christina Concours. Een eenvoudige klap- en stampcompositie, die aan het eind van het concert wordt uitgevoerd samen met de musici. Inclusief een video en voorbereidende les.
Bekijk lesmateriaal
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Geschikt voor Groep 3 Geschikt voor Groep 4 Geschikt voor Groep 5 Geschikt voor Groep 6 Niet geschikt voor Groep 7 Niet geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld
Maatwerk mogelijk:
Nee
Prijs:
€100 p/act
Capaciteit:
30
Tijdsduur:
45 minuten