Haagse Hits in Musicon

Musicon Allstars

Muziek, Cultureel erfgoed

Groep: 5-6, 7-8

Den Haag, stad van vrede en recht, kan niet zonder rock 'n' roll. Indische mensen brachten deze rebelse muziek na de Tweede Wereldoorlog naar onze stad. Haagse popgroepen hebben sinds die tijd de wereld veroverd. 'Haagse Hits' begint in de jaren ´50 en ´60 en eindigt met de beroemde popsterren van vandaag. Vele bekende Haagse bands hebben in Musicon opgetreden en sommigen zijn er zelfs begonnen, dus ook dit gebouw speelt een grote rol in de popgeschiedenis. Het popconcert wordt driestemmig gespeeld en gezongen door een professionele band. Tussendoor worden verhalen verteld over het ontstaan van de liedjes in de achtergronden van die tijd.

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Aanbieder

Musicon
Soestdijksekade 345
2574 AL Den Haag

Neem contact op met
Daan van der Bruggen
070 - 368 68 00
daan@musicon.nl
www.cultuurshop.nl

Beschikbaar

24-10-2022 tot 30-06-2023

Lesmateriaal:
Er is geen lesmateriaal nodig. Op verzoek kan een lesopdracht op maat gemaakt worden, bijvoorbeeld een schrijfopdracht voor songteksten. Daarnaast bieden wij op aanvraag extra coaching en workshops aan. Daaraan zijn extra kosten verbonden.
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Niet geschikt voor Groep 3 Niet geschikt voor Groep 4 Geschikt voor Groep 5 Geschikt voor Groep 6 Geschikt voor Groep 7 Geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld
Maatwerk mogelijk:
Nee
Prijs:
€10 p/lln
Capaciteit:
100
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Nee
Tijdsduur:
60 minuten