Het Kado

Theater Als Het Ware

Theater

Groep: 5-6, 7-8

We zien een hal. Met een lift, een trap, een klok, met deuren en heel veel brievenbussen. We zien Estel en Vladi, zus en broer. Ze wachten op een kado. Het KADO. Het zou hier bezorgd moeten worden, dus wachten ze ook hier. Of in ieder geval omstebeurt, want anders missen ze het. Wat het kado is, weten ze niet, maar ze weten ZEKER dat ze het willen hebben. Dus ze wachten. Maar hoe doe je dat? En kan het niet wat sneller? Een spannende toneeltrip met fysiek spel in een inventief decor. Vrij geïnspireerd op de klassieker 'Wachten op Godot' (1952) van Beckett en geschikt voor een ongeduldig publiek.

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Aanbieder

Het Nationale Theater
Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag

Neem contact op met
Iselin van Duuren
088 - 356 53 16
iselinvanduuren@hnt.nl
www.hnt.nl/educatie

Beschikbaar

14-11-2022 tot 14-11-2022

Lesmateriaal:
Het lesmateriaal bestaat uit een gratis digi-lesbriefpakket met diverse korte filmpjes waarin de spelers zich presenteren en de thema-opdrachten begeleiden waar klassikaal of in groepjes mee gewerkt kan worden.
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Niet geschikt voor Groep 3 Niet geschikt voor Groep 4 Geschikt voor Groep 5 Geschikt voor Groep 6 Geschikt voor Groep 7 Geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld
Maatwerk mogelijk:
Nee
Prijs:
€9,50 p/lln
Capaciteit:
250
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
60 minuten