Juffenballet

Maas theater en dans & BonteHond

Theater, Dans

Groep: 3-4, 5-6

Een juffrouw. Iedereen heeft er één gehad. Dagelijks staat ze voor de klas, schrijft dingen op het bord en controleert geduldig je schrift. Maar wat doet ze als je het klaslokaal verlaat? Gaat ze naar huis of slaapt ze op de judomat in de gymzaal? Wat doet ze als er niets meer te juffen valt? Komt ze op een open plek in een bos met alle andere juffen van de wereld bij elkaar? Vliegt ze een rondje door het heelal of is ze stiekem een beroemde ballerina die een tutu onder haar mantelpakje draagt. 'Juffenballet' gaat over het geheime leven van de leerkracht en is tegelijkertijd een ode aan de juf. Een vrolijke mix van theater en dans.

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Aanbieder

Het Nationale Theater
Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag

Neem contact op met
Iselin van Duuren
088 - 356 53 16
iselinvanduuren@hnt.nl
www.hnt.nl/educatie

Beschikbaar

28-11-2022 tot 28-11-2022

Lesmateriaal:
De educatie bij 'Juffenballet' is net als de voorstelling een ode aan de juffen en meesters en bestaat uit een lesbrief, een minidocumentaire en een workshop. Met speelse opdrachten zal de klas op zijn kop en de juf in het zonnetje gezet worden.
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Geschikt voor Groep 3 Geschikt voor Groep 4 Geschikt voor Groep 5 Geschikt voor Groep 6 Niet geschikt voor Groep 7 Niet geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld
Maatwerk mogelijk:
Ja
Prijs:
€9,50 p/lln
Capaciteit:
350
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
80 minuten