Liegebeesten

Theater Sonnevanck

Theater, Muziek

Groep: 3-4, 5-6

Noa hoort zijn ouders praten over een zusje, maar die heeft hij helemaal niet. Hij loopt de kamer in en ziet zijn moeder tranen wegvegen. "Wat is er?" Zijn moeder kijkt en lacht. "Niks lieverd". Mama liegt, dat is duidelijk. Hij heeft een zusje en ze is weg. Er is maar één plek waar ze kan zijn: het doucheputje. Ze is weggespoeld en hij moet haar redden. Met zijn onzichtbare vriend trekt Noa moedig de magische wereld onder het doucheputje in en besluit om zelf alleen maar de waarheid te spreken. Dat is de enige manier om de liegende beesten te verslaan en zijn zusje te vinden. Of heb je zo nu en dan een leugentje nodig om je doel te bereiken?

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Aanbieder

Het Nationale Theater
Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag

Neem contact op met
Iselin van Duuren
088 - 356 53 16
iselinvanduuren@hnt.nl
www.hnt.nl/educatie

Beschikbaar

13-03-2023 tot 13-03-2023

Lesmateriaal:
Hoe denken de leerlingen over liegen en de waarheid? Herkennen ze zichzelf in Noa? Of juist niet? En wat moet je doen als je iemand niet vertrouwt? Alle leerlingen ontvangen een eigen educatieboekje.
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Niet geschikt voor Groep 3 Geschikt voor Groep 4 Geschikt voor Groep 5 Geschikt voor Groep 6 Niet geschikt voor Groep 7 Niet geschikt voor Groep 8
Niet geschikt voor Speciaal
Prijs:
€9,50 p/lln
Capaciteit:
150
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
60 minuten