Nacht

Dadodans | Gaia Gonnelli

Dans, Muziek

Groep: 1-2, 3-4

Het is donker en stil. Er verschijnen sterren. Eerst één voor één, dan fonkelen er vele naast de smalle ellips van de wassende maan. We horen getrommel. Vlagen van muziek trekken voorbij. Struiken ritselen, krekels tjirpen, wilde dieren roepen, samen maken ze de muziek van de nacht. In het donker zijn de klanken goed te horen, maar waar komen ze vandaan? Als de dageraad nadert worden de spannende geluiden duidelijker: grommende tonen worden zichtbaar in een fagot, melancholische klanken vormen zich op een altviool en een goddelijke harp waar de menigte omheen danst. 'Nacht' is een coproductie met het Utrechtse muziekensemble Insomnio. Aanvullend educatief lesmateriaal in de vorm van een digitale lesbrief is aanwezig. Uitbreiding met een educatief programma in de vorm van workshops is op aanvraag te boeken.

Aanbieder

Holland Dance Festival
Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag

Neem contact op met
Yvonne Schellekens
070 - 361 61 42
yvonne@holland-dance.com
www.holland-dance.com

Beschikbaar

01-03-2023 tot 30-06-2023

Lesmateriaal:
Aanvullend educatief lesmateriaal of programma in de vorm van een digitale lesbrief en workshop is aanwezig. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om dit op maat te maken.
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Geschikt voor Groep 1 Geschikt voor Groep 2 Geschikt voor Groep 3 Geschikt voor Groep 4 Niet geschikt voor Groep 5 Niet geschikt voor Groep 6 Niet geschikt voor Groep 7 Niet geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Prikkelarm
Maatwerk mogelijk:
Ja
Prijs:
€1000,00 p/act
Capaciteit:
100
Tijdsduur:
45 minuten
Soort ruimte:
Gymlokaal
Benodigd speeloppervlak
(L x B x H):
10 x 10 x 4
Verduistering:
Gewenst
Opbouwtijd:
180 minuten
Minimum aantal leerlingen:
25