Poppetje van Papier

Residentie Orkest Ensemble i.s.m. De Grote Haay

Muziek, Theater

Groep: 1-2, 3-4

Alles heeft een begin en een eind, maar dat einde is weer een begin van iets nieuws. Zo kun je oneindig lang doorgaan. Ook met papier. In deze nieuwe voorstelling is te zien hoe het poppetje op zoek gaat naar een vriendje. Het poppetje vindt een witte ballon, danst met een zeemeermin en ziet de prachtigste wezens voorbijkomen. Drie poppenspelers vertellen het woordloze verhaal en drie instrumentalisten van het Residentie Orkest begeleiden het papier met speciaal gecomponeerde noten.Na het zien en horen van deze voorstelling is papier nooit meer gewoon papier. Deze voorstelling kan aangepast worden aan diverse leeftijdsgroepen.

Aanbieder

Residentie Orkest
Amare, Spuiplein 150
2511DG Den Haag

Neem contact op met
Marieke Meliesie
0708800270
educatie@residentieorkest.nl
www.residentieorkest.nl

Beschikbaar

01-10-2022 tot 30-06-2023

Lesmateriaal:
Bij de voorstelling hoort lesmateriaal dat de groepsleerkracht in één of twee lesmomenten voorafgaande aan het bezoek kan doen. Vier weken voor de voorstelling ontvang je per mail een link naar dit lesmateriaal.
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Geschikt voor Groep 1 Geschikt voor Groep 2 Geschikt voor Groep 3 Geschikt voor Groep 4 Niet geschikt voor Groep 5 Niet geschikt voor Groep 6 Niet geschikt voor Groep 7 Niet geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld
Maatwerk mogelijk:
Ja
Prijs:
€8 p/lln
Capaciteit:
90
Tijdsduur:
45 minuten
Soort ruimte:
Gymlokaal
Benodigd speeloppervlak
(L x B x H):
4 x 6 x 4
Verduistering:
Niet nodig
Opbouwtijd:
90 minuten
Minimum aantal leerlingen:
60