Raak me

Plan d-

Dans, Theater

Groep: 5-6, 7-8

Humor, mime, theater en livemuziek zijn vaste elementen bij de voorstellingen van plan d-. Meedoen, ervaren, beleven en verbinden met de maatschappij staat in hun werkwijze voorop. Vier verschillende dansers gaan op een speelse manier op zoek naar hun grenzen. Hoe doen we dat eigenlijk: iemand aanraken? Hoe kom ik erachter of de ander wel of niet gediend is van mijn toenadering? Aanraking wordt al snel spelen met vuur, maar waar hangt de brandblusser? Waar ligt je eigen grens? Wanneer komt schaamte om de hoek kijken? Is er een “normaal”? ‘Raak me’ is gemaakt in het kader van de Week van de Lentekriebels, een nationale projectweek voor het speciaal- en basisonderwijs.

Aanbieder

Holland Dance Festival
Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag

Neem contact op met
Yvonne Schellekens
070 - 361 61 42
yvonne@holland-dance.com
www.holland-dance.com

Beschikbaar

03-10-2022 tot 30-06-2023

Lesmateriaal:
Voorafgaand aan de voorstelling biedt plan d- de mogelijkheid (op aanvraag) tot een educatief programma met workshops. Een nagesprek is onderdeel van de voorstelling. Een voorbereidende opdracht en nagesprek zijn onderdeel van de voorstelling. Uitbreiding met een educatief programma in de vorm van workshops is op aanvraag te boeken.
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Niet geschikt voor Groep 3 Niet geschikt voor Groep 4 Geschikt voor Groep 5 Geschikt voor Groep 6 Geschikt voor Groep 7 Geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Prikkelarm
Maatwerk mogelijk:
Ja
Prijs:
€950,00 p/act
Capaciteit:
125
Tijdsduur:
60 minuten
Soort ruimte:
Gymlokaal
Benodigd speeloppervlak
(L x B x H):
7 x 7 x 3
Verduistering:
Niet nodig
Opbouwtijd:
120 minuten
Minimum aantal leerlingen:
25