Ravi de Robot

Theater Sonnevanck en Silbersee, i.s.m. Universiteit Twente

Theater, Muziek

Groep: 1-2, 3-4

Het huis van Sas en haar vader zit vol gadgets. De ochtendkrant leest zichzelf voor, de koelkast komt de drankjes brengen en de prullenbak ruimt de rommel op. Handig, maar Sas mist iets: een vriend. Alles verandert wanneer ze thuiskomt met Ravi; een robot met een eigen wil. Hondsbrutaal, eigenwijs en vanaf nu haar beste vriend. Haar vader wordt er gek van. Want laten we eerlijk zijn, robots leven toch niet? Of wel soms? Een swingende, muzikale voorstelling met zingende robothuisdieren en dansende apparaten. Vier performers en een echte robot nemen je mee in een avontuur waarin de wereld op z’n kop staat en je niet meer weet wie wie bestuurt.

Aanbieder

Het Nationale Theater
Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag

Neem contact op met
Iselin van Duuren
088 - 356 53 16
iselinvanduuren@hnt.nl
www.hnt.nl/educatie

Beschikbaar

21-11-2022 tot 21-11-2022

Lesmateriaal:
Hoe denken leerlingen over vriendschap met een robot? Kun je vrienden zijn met een apparaat? Of spullen? Alle leerlingen ontvangen een boekje en gaan op een speelse manier aan de slag met opdrachten rondom deze vragen. Hoe word je vrienden met iemand?
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Geschikt voor Groep 2 Geschikt voor Groep 3 Geschikt voor Groep 4 Niet geschikt voor Groep 5 Niet geschikt voor Groep 6 Niet geschikt voor Groep 7 Niet geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld
Maatwerk mogelijk:
Ja
Prijs:
€9,50 p/lln
Capaciteit:
250
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
60 minuten