Smaakmakers

De Dansers

Dans

Groep: 1-2, 7-8

Smaakmakers is een dansinvasie in de school: een dansvoorstelling, nagesprek en dansworkshop in één. Het is speciaal ontwikkeld om op een laagdrempelige manier dans naar scholen toe te brengen en overal eetlust voor dans op te wekken. Smaakmakers is een dansproeverij die smaakt naar meer. De leerlingen zien een korte dansvoorstelling. Direct daarna gaan ze met de dansers in gesprek. Wat heb je gezien? Waar denk je aan? Herken je wat een klasgenoot vertelt? Tot slot ga je zelf dansen, samen met de dansers en aan de hand van dansopdrachten waarin je alle inspiratie en bewegingsenergie kan gebruiken die je tot dan toe hebt opgedaan.

Aanbieder

Holland Dance Festival
Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag

Neem contact op met
Yvonne Schellekens
070 - 361 61 42
yvonne@holland-dance.com
www.holland-dance.com

Beschikbaar

01-02-2023 tot 28-04-2023

Lesmateriaal:
Smaakmakers kan worden uitgebreid met een extra programma, namelijk: • Lesbrief met geheime dansmissies vooraf in de klas • Maatwerk; dansworkshops, lessenreeksen of danseducatie aansluitend bij thema's die in de klas worden behandeld.
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Geschikt voor Groep 1 Geschikt voor Groep 2 Geschikt voor Groep 3 Geschikt voor Groep 4 Geschikt voor Groep 5 Geschikt voor Groep 6 Geschikt voor Groep 7 Geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld
Maatwerk mogelijk:
Ja
Prijs:
€350,00 p/act
Capaciteit:
40
Tijdsduur:
60 minuten
Soort ruimte:
Gymlokaal
Benodigd speeloppervlak
(L x B x H):
7 x 10 x 4
Verduistering:
Niet nodig
Opbouwtijd:
60 minuten
Minimum aantal leerlingen:
25