Sune's Keuze

Filmhuis Den Haag

Mediacultuur, Interdisciplinair

Groep: 5-6, 7-8

Sune weet niet wat hij moet doen: met z'n klasgenoten (waaronder Sophie) mee op kamp of naar de bruiloft van z'n opa? Liefst allebei natuurlijk, maar dat is ingewikkeld. Of toch niet...? Deze Zweedse komedie (Nederlands gesproken) - vol actie en humor - laat zien hoe lastig het soms is te moeten kiezen, zeker als je ouders zich er ook nog eens mee gaan bemoeien. In de filmzaal zoeken we met de leerlingen uit welke keuzestress zij weleens ervaren en waarom emoties zo'n belangrijke rol spelen in films. Op zoek naar een aanvullende workshop? Tijdens de workshop 'Fictie' in Filmhuis Den Haag (los te boeken) maken leerlingen hun eigen fictiefilm.

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Aanbieder

Filmhuis Den Haag
Spui 191
2511 BN Den Haag

Neem contact op met
Ester Hendriksen
070 - 365 60 30
educatie@filmhuisdenhaag.nl
www.filmhuisdenhaag.nl

Beschikbaar

03-10-2022 tot 07-07-2023

Lesmateriaal:
Het programma 'Sune's keuze' bestaat uit een inleiding (20 minuten) en een filmvertoning (90 minuten). Leerkrachten ontvangen lesmateriaal om het bezoek voor te bereiden en na te bespreken in de klas.
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Niet geschikt voor Groep 3 Niet geschikt voor Groep 4 Geschikt voor Groep 5 Geschikt voor Groep 6 Geschikt voor Groep 7 Geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld
Maatwerk mogelijk:
Nee
Prijs:
€7,50 p/lln
Capaciteit:
75
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
110 minuten