The Ozard of Wiz

Maas Theater en Dans & ROSE

Theater, Dans

Groep: 5-6, 7-8

Wat als je je niet thuis voelt in je eigen huis, bij je eigen familie, in je eigen stad en land? Als je nergens bij hoort, omdat je niet de jongen bent waar iedereen op had gehoopt. Omdat je zogenaamd niet man genoeg bent. Donny is een jongen die van jongens houdt en het zat is om daar altijd en overal zijn excuses voor aan te bieden. Tijdens zijn reis door Wizz ontmoet hij lotgenoten. Een vogelverschrikker die wordt verteld dat hij dom is, een tinnenman die zijn hart kwijt is en een zachtaardige leeuw die zich stoerder voordoet dan hij is. Een kleurrijke reis beyond the rainbow en een ode aan diversiteit op alle fronten.

Aanbieder

Het Nationale Theater
Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag

Neem contact op met
Iselin van Duuren
088 - 356 53 16
iselinvanduuren@hnt.nl
www.hnt.nl/educatie

Beschikbaar

16-03-2023 tot 16-03-2023

Lesmateriaal:
Op aanvraag geven twee docenten een workshop die elk vanuit een eigen discipline de thema’s uit de voorstelling belichten. We dagen leerlingen uit om zelf na te denken, hun verbeelding te gebruiken en zichzelf op nieuwe manieren uit te drukken.
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Niet geschikt voor Groep 3 Niet geschikt voor Groep 4 Geschikt voor Groep 5 Geschikt voor Groep 6 Geschikt voor Groep 7 Geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld
Maatwerk mogelijk:
Ja
Prijs:
€9,50 p/lln
Capaciteit:
250
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
75 minuten