Van Hamelen and the Rats

Lennart Monaster & Stip producties

Theater, Muziek

Groep: 7-8, 5-6

Van Hamelen is popidool en de grootste rockster ooit. Met meer volgers dan YouTube zelf! Zijn achtergrondkoor van ratten volgt hem overal. Natuurlijk doe je mee want hij is de Rattenvanger! Tot een dove rat-roadie het team komt versterken. Hij snapt niet waarom iedereen zo gek is op Van Hamelen. The Rats beginnen te twijfelen. Willen ze dit eigenlijk wel? Is de Rattenvanger te gek? Of zijn zij gek? Een komische en actuele voorstelling vol muziek, glitter en glamour. Over idolen, opkijken naar iemand en diegene blind volgen. Een actueel thema in een tijd waarin volgers, likes en 'influencers' vaak het gesprek van de dag zijn. Wie volg jij?

Aanbieder

Theater & Filmhuis Dakota
Zuidlarenstraat 57
2545VP Den Haag

Neem contact op met
Ellen Daniels
070 - 360 02 52
ellen@theaterdakota.nl
www.theaterdakota.nl

Beschikbaar

01-12-2022 tot 31-12-2022

Lesmateriaal:
Elke klas die naar de voorstelling gaat krijgt een super-fan-kit. Van Hamelen houdt er namelijk niet van om voor 'gewoon' publiek te spelen. Als klas zorg je ervoor dat van Hamelen jullie gaat zien tijdens de voorstelling. Er is geen idee te gek!
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Niet geschikt voor Groep 3 Niet geschikt voor Groep 4 Niet geschikt voor Groep 5 Geschikt voor Groep 6 Geschikt voor Groep 7 Geschikt voor Groep 8
Niet geschikt voor Speciaal
Prijs:
€9,5 p/lln
Capaciteit:
180
Ringleiding aanwezig:
Ja
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
70 minuten