Wil je een snoepje?

Het Laagland

Theater

Groep: 7-8

Als een vreemde vraagt of je een snoepje wil… wat doe je dan? Instinctief volgt de reactie: "OMG, dan zeg je: Nee!". Maar wat als hij ook nog hele lieve puppy's heeft? Of wat als zijn kind in het ziekenhuis ligt en jij hem de weg moet wijzen? Stel, je stapt toch in. Wat gebeurt er dan? Een beladen onderwerp in een luchtige voorstelling vanuit het perspectief van kinderen. Een thema dat zeer actueel is maar ook spannend kan zijn om bespreekbaar te maken. Wie kan je vertrouwen, hoe weet je wat iemands bedoelingen zijn en hoe ga jij daar mee om? De voorstelling is een uitnodiging om het daar juist over te hebben.

Aanbieder

Theater & Filmhuis Dakota
Zuidlarenstraat 57
2545VP Den Haag

Neem contact op met
Ellen Daniels
070 - 360 02 52
ellen@theaterdakota.nl
www.theaterdakota.nl

Beschikbaar

07-11-2022 tot 08-11-2022

Lesmateriaal:
Ter voorbereiding op de voorstelling laat een korte film de leerlingen op een speelse manier kennismaken met de drie actrices en zoomt in op het thema. Na de voorstelling is er optioneel een weerbaarheidsworkshop, samen met Stichting Marietje Kessels.
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Niet geschikt voor Groep 3 Niet geschikt voor Groep 4 Niet geschikt voor Groep 5 Niet geschikt voor Groep 6 Geschikt voor Groep 7 Geschikt voor Groep 8
Niet geschikt voor Speciaal
Prijs:
€9,5 p/lln
Capaciteit:
180
Ringleiding aanwezig:
Ja
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
60 minuten