Eerlijk

Als het Ware

Theater, Interdisciplinair

Groep: 3-4, 5-6

Dievenduo Bonnie & Klaus is eindelijk gevangen. Waar ze eerst uitblonken in stelen, liegen en alles voor jezelf houden, moeten ze nu alles delen in hun cel. Hoewel ze nooit hebben geleerd om eerlijk te zijn, moeten ze het nu proberen: in ruil voor vrijheid. De advocaat zegt ze te helpen maar zet ze flink tegen elkaar op. De schoonmaker maakt ze bang met bizarre nieuwtjes van buiten. En de psycholoog verwart ze met gekke testjes. Gelukkig biedt een lief ratje hulp. De gevangenis is een emotionele rollercoaster voor de dieven die zoeken naar wie ze (willen) zijn. Kiezen ze voor elkaar of zichzelf? Wie liegt er het eerlijkst en is te vertrouwen?

Aanbieder

Het Nationale Theater
Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag

Neem contact op met
Frauke van Opstal
0883565317
fraukevanopstal@hnt.nl
www.hnt.nl/educatie

Beschikbaar

06-11-2023 tot 06-11-2023

Lesmateriaal:
In een gratis digitale lesbrief geven de acteurs in een reeks filmpjes beeldende, filosofische en simpele spelopdrachten. Een kraakheldere, speelse, vrolijke voorbereiding op de voorstelling die de ervaring uitbreidt: verdiepend en verbindend.
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Geschikt voor Groep 3 Geschikt voor Groep 4 Geschikt voor Groep 5 Geschikt voor Groep 6 Niet geschikt voor Groep 7 Niet geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld
Maatwerk mogelijk:
Ja
Prijs:
€9,75 p/lln
Capaciteit:
150
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
55 minuten