Kees

Rabarber i.s.m. Percossa

Theater, Muziek

Groep: 3-4, 5-6

Een voorstelling over grenzeloze fantasie 

Kees heeft veel fantasie. Zijn potlood wordt een zwaard. Zijn dekbed een cape. Zijn tekeningen komen tot leven. En uit zijn ogen schiet hij laserstralen. Kees hoort zijn ouders praten wanneer hij in zijn bed ligt. Zij praten over grotemensenzaken. Die snapt Kees niet. En als Kees iets niet snapt dan: PFFFFRRRT (scheetje) …wordt hij bang. Zijn fantasie maakt van grotemensenzaken grote monsters. De tv begint tegen hem te praten. De wasbak loopt over en zijn kamer verandert in een kolkende rivier. Hij moet het monster verslaan en zijn angst trotseren!
Is Kees' fantasie nou iets om bang voor te zijn? Of kan het hem juist veel brengen? ‘Kees – (Of de jongen die teveel scheetjes liet)’ is een muzikale feel good voorstelling waarin je ontdekt dat je 100 verschillende manieren hebt om met je angsten om te gaan.

Aanbieder

Rabarber
Bilderdijkstraat 35
2513 CM Den Haag

Neem contact op met
Sascha van Veen
0703450996
sascha@rabarber.net
www.rabarber.net

Beschikbaar

23-10-2023 tot 25-10-2023

Lesmateriaal:
Op aanvraag kan een workshop op school worden gegeven. De spelers van Percossa leren je dat muziek overal in kan zitten en fantasie nooit opraakt.
Bekijk lesmateriaal
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Geschikt voor Groep 3 Geschikt voor Groep 4 Geschikt voor Groep 5 Geschikt voor Groep 6 Niet geschikt voor Groep 7 Niet geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Prikkelrijk
Maatwerk mogelijk:
Nee
Prijs:
€12,50 p/lln
Capaciteit:
110
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
45 minuten