Meneer Pannenkoek

Lonneke van Leth Dans

Dans

Groep: 1-2, 3-4

In het thema van de Kinderboekenweek!

In de woonkamer van Meneer Pannenkoek hebben alle dingen een vorm: het ronde kleed, de rechthoekige kast, de driehoekige tafel en het vierkante grote zware kunstboek. Hij houdt erg van de kunst van Malevitsj en Kandinsky, omdat daar zoveel vormen in zitten.

Wat zijn abstracte, geometrische en organische vormen? Waar kun je vormen aan herkennen en kun je ze ook dansen? Meneer Pannenkoek denkt zelfs dat je een schilderij kunt dansen! Jij ook?

In deze interactieve dansvoorstelling ontdekt de danser hoekige, vloeiende en zachte bewegingen in relatie tot de kracht van een rechthoek, de stabiliteit van een vierkant, de dynamiek van een driehoek en de oneindigheid van een cirkel.

Aanbieder

Lonneke van Leth Dans
Binckhorstlaan 36 (M6.01)
2516 BE Den Haag

Neem contact op met
Diane van 't Veen
0628352309
zakelijk@lonnekevanleth.nl
www.lonnekevanleth.nl

Beschikbaar

01-10-2023 tot 12-07-2024

Lesmateriaal:
Lesbrief en nagesprek zijn standaard. Een les 'Danser in de Klas' is ook mogelijk. Of boek een actieve workshop over vorm en dans.
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Geschikt voor Groep 1 Geschikt voor Groep 2 Geschikt voor Groep 3 Niet geschikt voor Groep 4 Niet geschikt voor Groep 5 Niet geschikt voor Groep 6 Niet geschikt voor Groep 7 Niet geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld
Maatwerk mogelijk:
Ja
Prijs:
€9,00 p/lln
Capaciteit:
75
Tijdsduur:
50 minuten
Soort ruimte:
Speellokaal
Benodigd speeloppervlak
(L x B x H):
8 x 6 x 4
Verduistering:
Noodzakelijk
Opbouwtijd:
120 minuten
Minimum aantal leerlingen:
50