NDT Danser in de Klas

Nederlands Dans Theater

Dans

Groep: 1-2, 3-4

Danser in de Klas is een bijzondere ontmoeting tussen een danser van NDT en de leerlingen in jouw klas, waarbij de gezamenlijke dansbeleving centraal staat. De klas zit in een kring, in het midden is de dansvloer. Laat de voorstelling maar beginnen!
De danser voert speciaal voor de leerlingen een solo uit. Vervolgens verwerken de leerlingen hun indrukken van de voorstelling samen met de danser en een NDT-docent.

De activiteit duurt in zijn geheel 50 minuten. Let op: er geldt een minimale deelname van twee klassen. De activiteit vindt plaats in het speellokaal of vergelijkbare afsluitbare ruimte van minimaal 6x6 meter.

Na de solo verwerken de leerlingen hun kijkervaring tijdens een interactiemoment met de danser. Ze ervaren zelf hoe het is om een danser te zijn!

Bij inschrijving geef je voorkeursdata en -tijden op voor deelname aan de activiteit. Let op: minimale deelname van twee klassen. De activiteit vindt plaats in het speellokaal/een afsluitbare ruimte van minimaal 6x6 meter.

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Aanbieder

Nederlands Dans Theater
Spuiplein 150
2511 DG Den Haag

Neem contact op met
Desirée Veraart
0708800146
onderwijs@ndt.nl
www.ndt.nl

Beschikbaar

06-11-2023 tot 16-02-2024

Lesmateriaal:
Na de solo verwerken de leerlingen hun kijkervaring tijdens een interactiemoment met de danser. Ze ervaren zelf hoe het is om een danser te zijn!
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Geschikt voor Groep 1 Geschikt voor Groep 2 Geschikt voor Groep 3 Geschikt voor Groep 4 Niet geschikt voor Groep 5 Niet geschikt voor Groep 6 Niet geschikt voor Groep 7 Niet geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld
Maatwerk mogelijk:
Ja
Prijs:
€125 p/grp
Capaciteit:
30
Tijdsduur:
50 minuten
Soort ruimte:
Speellokaal
Benodigd speeloppervlak
(L x B x H):
6 x 6 x 2
Verduistering:
Niet nodig
Opbouwtijd:
25 minuten
Minimum aantal leerlingen:
15