NDT on stage

NDT

Dans

Groep: 5-6, 7-8

Neem met je klas plaats in de theaterzaal van Amare, het huis van NDT. In de zaal wordt het langzaam donker, op het toneel gaan de lampen aan: Speciaal voor jou danst NDT een voorstelling!

Voor NDT on stage dansen we fragmenten uit de mooiste voorstellingen van NDT 2. Met dit project leert je klas meer over het werk achter de schermen bij een modern dansgezelschap en ontmoeten je leerlingen onze dansers. Een dansavontuur waarbij een kennismaking met dans & theater centraal staat!

Voor alle deelnemende scholen wordt kosteloos vervoer naar het theater verzorgd. De voorstellingen vinden plaats van 15-18 april. Let op: minimale deelname van twee klassen per school.

Aanbieder

Nederlands Dans Theater
Spuiplein 150
2511 DG Den Haag

Neem contact op met
Desirée Veraart
0708800146
onderwijs@ndt.nl
www.ndt.nl

Beschikbaar

15-04-2024 tot 18-04-2024

Lesmateriaal:
NDT biedt videomateriaal voor in de klas. Voorafgaand aan het theaterbezoek komt NDT in elke klas een workshop geven. Voor deze activiteit is op school een afsluitbare ruimte van min. 64m2 nodig.
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Niet geschikt voor Groep 3 Niet geschikt voor Groep 4 Geschikt voor Groep 5 Geschikt voor Groep 6 Geschikt voor Groep 7 Geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld
Maatwerk mogelijk:
Nee
Prijs:
€5,50 p/lln
Capaciteit:
30
Tijdsduur:
50 minuten
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Nee
Naam en adres:
Amare
Spuiplein 150
2511 DG Den Haag
Extra informatie:
Bij inschrijving geef je voorkeursdata en -tijden op voor zowel workshop als voorstelling. De aanbieder informeert de school zelf over de workshops en het lesmateriaal ter voorbereiding op het voorstellingsbezoek. Ook over het busvervoer ontvangt de school verdere informatie rechtstreeks van de aanbieder.