Robin Hood

Theater Sonnevanck & Phion orkest van Gelderland en Overijssel

Muziek, Theater

Groep: 3-4, 5-6

Robin Hood en zijn vrienden wonen in de bossen, schieten pijlen sneller dan het licht en stelen harten voor je boe of bah kan zeggen. Ze stelen van de rijken en geven aan de armen. Maar dan ontdekt Robin dat hij afstamt van een edelman. Heeft hij zijn leven lang gestreden tegen zijn eigen soort? Wie is hij eigenlijk vanbinnen? Een muzikaal spektakel over idealen, afkomst en identiteit. Kun je kiezen wie je wilt zijn? Of ontkom je niet aan waar je geboren bent? In een komische tekst van Ilse Warringa komt de volksheld opnieuw tot leven, samen met de 45 musici die transformeren van de lakeien van Koning Jan, tot de bomen in het Sherwood Forest.

Aanbieder

Het Nationale Theater
Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag

Neem contact op met
Frauke van Opstal
0883565317
fraukevanopstal@hnt.nl
www.hnt.nl/educatie

Beschikbaar

11-03-2024 tot 11-03-2024

Lesmateriaal:
Voor alle leerlingen is er een programmaboekje dat op een speelse manier stilstaat bij de thema’s van de voorstelling. Voor de leerkracht is er een handleiding die naar eigen inzicht te gebruiken is en aansluit bij het lesprogramma van de school.
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Geschikt voor Groep 3 Geschikt voor Groep 4 Geschikt voor Groep 5 Geschikt voor Groep 6 Niet geschikt voor Groep 7 Niet geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Maatwerk mogelijk:
Ja
Prijs:
€9,75 p/lln
Capaciteit:
350
Ringleiding aanwezig:
Ja
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
75 minuten