Sorry... (op school)

Lonneke van Leth Dans en Percossa

Dans, Muziek

Groep: 5-6, 7-8

Zijn we anno nu misschien egoïstischer en harder tegen elkaar? Vergeten we dat we niet alleen voor onszelf leven? Moeten we niet wat meer rekening met elkaar houden? Een ober in een restaurant beleeft de slechtste dag van zijn leven: zijn ongemotiveerde koks laten geen moment onbenut om hem dwars te zitten, er zijn lastige onbeleefde klanten die al zijn aandacht opeisen en een ninja krijger verschijnt alleen maar omdat hij zin heeft om te knokken. Tot overmaat van ramp staat er ook nog een inspecteur voor de deur.   De dansers nemen een kijkje in de keuken van oosterse vechtkunsten als Karate, Tai Chi en Pencak Silat. Percossa verdedigt zichzelf met pittig live slagwerk. Sorry… is een humoristische voorstelling die laat zien dat alleen ‘sorry’ zeggen soms niet genoeg is. 

Aanbieder

Lonneke van Leth Dans
Binckhorstlaan 36 (M6.01)
2516 BE Den Haag

Neem contact op met
Diane van 't Veen
0628352309
zakelijk@lonnekevanleth.nl
www.lonnekevanleth.nl

Beschikbaar

06-11-2023 tot 26-04-2024

Lesmateriaal:
Lesbrief en nagesprek zijn standaard. Een les 'Danser in de Klas' is ook mogelijk. Of boek een actieve workshop met bodypercussie en Oosterse vechtkunst, over emoties of Sport vs Dans.
Onderwijs:
Geschikt voor Primair Toon groepen
Niet geschikt voor Groep 1 Niet geschikt voor Groep 2 Niet geschikt voor Groep 3 Niet geschikt voor Groep 4 Geschikt voor Groep 5 Geschikt voor Groep 6 Geschikt voor Groep 7 Geschikt voor Groep 8
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Prikkelrijk
Maatwerk mogelijk:
Nee
Prijs:
€10,50 p/lln
Capaciteit:
300
Tijdsduur:
50 minuten
Soort ruimte:
Gymlokaal
Benodigd speeloppervlak
(L x B x H):
10 x 10 x 4
Verduistering:
Gewenst
Opbouwtijd:
150 minuten
Minimum aantal leerlingen:
200