A Country Inside My Head

Het Nationale Theater

Theater

'A Country Inside My Head' vertelt de eerlijke, grappige en rauwe verhalen van jonge meiden die naar Nederland zijn gekomen om een nieuw bestaan op te bouwen. Op basis van interviews zijn verhalen verzameld over je thuis voelen, opnieuw beginnen en opgroeien in een nieuwe cultuur. In de voorstelling volgen we Afia die een aantal jaar geleden met haar ouders vanuit Ghana naar Nederland is vertrokken. Zij maakt een film voor haar zusje, die binnenkort dezelfde reis zal afleggen. Op deze manier hoopt Afia haar zusje voor te bereiden op het leven in Nederland en te laten zien hoe je als jonge vrouw een nieuw leven kunt opbouwen in een vreemd land.

Aanbieder

Het Nationale Theater
Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag

Neem contact op met
Tim Lafeber
088 - 356 53 38
timlafeber@hnt.nl
www.hnt.nl/educatie

Beschikbaar

23-01-2023 tot 25-01-2023

Lesmateriaal:
Bij de voorstelling is een uitgebreid en gratis educatieprogramma beschikbaar. Het publiek krijgt dilemma’s en thema’s voorgelegd en onderzoekt de vraag ‘waar voel jij je thuis?’.
Onderwijs:
Geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Niet geschikt voor PrO 1 Niet geschikt voor PrO 2 Niet geschikt voor PrO 3 Vmbo Geschikt voor VMBO 1 Geschikt voor VMBO 2 Geschikt voor VMBO 3 Havo Geschikt voor HAVO 1 Geschikt voor HAVO 2 Geschikt voor HAVO 3 Vwo Geschikt voor VWO 1 Geschikt voor VWO 2 Geschikt voor VWO 3
Niet geschikt voor Speciaal
Ook avondvoorstelling:
Nee
Prijs:
€11,50 p/lln
Capaciteit:
80
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
55 minuten
Prijs:
€11,50 p/lln
Capaciteit:
30
Tijdsduur:
55 minuten
Benodigd speeloppervlak
(L x B x H):
12 x 10 x 3
Verduistering:
Noodzakelijk
Opbouwtijd:
60 minuten
Minimum aantal leerlingen:
20