Als het anders loopt

Het Houten Huis in coproductie met Plan d- en Club Guy and Roni’s Poetic Disasters Club

Theater, Dans

Iedereen kan hier terechtkomen, zegt mijn vader. Hij vult een stapel formulieren in en ik moet stil zijn. Er is een hoge balie met daarachter twee blauwe latex handen. Ze zeggen wat we moeten doen, maar ik begrijp het niet. Mensen komen en gaan. Een meisje aan een infuus danst zo licht, ik denk dat ze kan vliegen. De jongen die net naast me zat heeft geen armen en benen, maar hij kan alles. Je kunt hier ook verdwalen. Door de gang loopt een oude man. Met hem kun je lachen, hij is vergeten dat hij hier al jaren komt. In zijn ogen drijven zomerwolken. En ik, ik ben gewoon anders. Dat is juist goed, zegt mijn vader. Er is al zo veel hetzelfde.

Aanbieder

Het Nationale Theater
Korte Voorhout 3
2511 CW Den Haag

Neem contact op met
Tim Lafeber
088 - 356 53 38
timlafeber@hnt.nl
www.hnt.nl/educatie

Beschikbaar

13-01-2023 tot 13-01-2023

Lesmateriaal:
Hoe maak je het ongemakkelijke gemakkelijker? Is er genoeg ruimte om anders te zijn? De klas ontvangt een gratis pakket met opdrachtkaarten waarin ze op zoek gaan naar een verbinding tussen de werelden van mensen met en zonder een beperking.
Onderwijs:
Geschikt voor Voortgezet Toon groepen
Praktijkonderwijs Geschikt voor PrO 1 Niet geschikt voor PrO 2 Niet geschikt voor PrO 3 Vmbo Geschikt voor VMBO 1 Niet geschikt voor VMBO 2 Niet geschikt voor VMBO 3 Havo Geschikt voor HAVO 1 Niet geschikt voor HAVO 2 Niet geschikt voor HAVO 3 Vwo Geschikt voor VWO 1 Niet geschikt voor VWO 2 Niet geschikt voor VWO 3
Geschikt voor Speciaal
Prikkelniveau:
Gemiddeld

Maatwerk mogelijk:
Ja
Ook avondvoorstelling:
Ja
Prijs:
€11,50 p/lln
Capaciteit:
250
Ringleiding aanwezig:
Nee
Rolstoel­toegankelijk:
Ja
Tijdsduur:
60 minuten